Με βάση το γεγονός ότι η αποδοτικότητα προέρχεται από την ποιότητα, δημιουργούμε για εσάς προϊόντα από φυσικές πρώτες ύλες, ένα προϊόν της Μητέρας Φύσης.

Γι ‘αυτό στην OleaSavon βασιζόμενοι στην ποιότητα και τη μακροζωία αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από πλεονεκτήματα για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μας.

Η υγεία σου. Η προτεραιοτητά μας.

  1. Κάθε νέο μέλος της OleaSavon θα επιβραβεύεται χωρίς όρους με 1000 πόντους (αξίας 1 ευρώ) κατά την εγγραφή.
  2. Για κάθε αποπληρωμένη παραγγελία θα επιστρέφετε σε το 7% της συνολικής αξίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη παραγγελία σας ή όποτε το επιθυμείτε στο μέλλον.
  3. Κάθε μέλος της OleaSavon αποκτά αυτόματα τον δικό του σύνδεσμο παραπομπής που μπορεί να χρησιμοποιήσει προωθώντας τον ιστότοπο και τα προϊόντα της OleaSavon, κερδίζοντας επιπλέον 10% επιστροφή σε πόντους από το συνολικό ποσό κάθε αγοράς που πραγματοποιείται μέσω αυτού του συνδέσμου.
  4. Η OleaSavon προσφέρει πλήρη διαφάνεια στο σύστημα πόντων όπου σας παρέχει τον πλήρη έλεγχο μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού.
  5. Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μας θα απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις και πρόσθετα οφέλη σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω του Newsettler καθώς και των Social Media.

Πώς να κερδίσετε πόντους μέσω φίλων, γνωστών και συγγενών σας!

Για παράδειγμα, εάν δημοσιεύσετε τον προσωπικό σας σύνδεσμο παραπομπής oleasavon στο Facebook και παραπέμψετε 2 από τους φίλους σας να πραγματοποιήσουν αγορές συνολικής αξίας 100 ευρώ, θα λάβετε σε πόντους στον προσωπικό σας λογαριασμό το αντίστοιχο ποσό των 10 ευρώ που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας για να αγοράσετε προϊόντα μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της OleaSavon.